Gastenboek

In ons gastenboek leest u wat anderen over ons en het door ons geleverde werk zeggen.

Bent u zelf tevreden met de door ons geleverde sierbestrating of andere werkzaamheden in uw tuin zoals het gedane grondwerk, de geplaatste schuttingen of de gehele tuinaanleg, laat dan hier uw bericht voor ons en de lezers achter.

Annemieke en Vincent 05 december 2019 14:14 | Soesterberg
Renny en Mohammed hebben fantastisch werk verricht! Een echte aanrader om uw tuin vakkundig te laten bestraten!!
Ze komen hun afspraken na, zijn betrouwbaar, leveren heel goed werk, werken heel secuur en bovenal zijn het heel aardige mensen die hun vak heel goed verstaan!!
Ze hebben onze voor-en achtertuin omgetoverd tot een prachtige tuin, top gedaan!!
Violet 04 juli 2019 22:18
Renny is een echte vakman. Hij denkt met je mee en respecteert tegelijkertijd je wensen als klant. Hij komt zijn afspraken na, is betrouwbaar, werkt netjes en snel en doet net dat beetje extra. Ik ben heel blij met hoe mijn tuin is geworden. Ik kan er eindelijk optimaal van genieten.
Astrid Koopman 19 april 2019 19:54 | Nieuwegein
Renny ik ben heel erg blij met wat jullie gemaakt hebben van de tuin van mijn dochter! Helemaal super! Ondanks dat het tegenviel heb je doorgezet, ideeen verwezenlijkt en haar heel erg blij gemaakt. Complimenten!
Nora Kuiper 19 april 2019 19:12 | Nieuwegein
Ik ben Renny zeer dankbaar voor wat hij van mijn tuin heeft gemaakt de afgelopen dagen. Ik had mij geen betere hovenier kunnen wensen. Oprecht! Met een beperkt budget weet hij alsnog van niets iets moois te maken. Het was een hele uitdaging maar niets is hem te veel. De enthousiasme waarmee Renny zijn werk doet is zeer te prijzen. Denkt met je mee, adviseert goed en is eerlijk. Jarenlange ervaring is duidelijk aanwezig. Topper! Dank je wel Renny. Ik ben je dankbaar
Dicky wildeman 20 juni 2017 12:39 | Utrecht
Hallo
Renny en mohamed hebben snel en vakkundig een rimboe omgetoverd in een perfecte tuin. Ik ben 100% tevreden en dan te bedenkel hoe warm het de afgelopen dagen os geweest en toch gingen ze stug door. Jongens jullie hebben geweldig werk afgeleverd en ik ga lekker van de zomer genieten in mijn achtertuin. Renny bedankt voor je werk en geweldige ideeƫn om mijn tuin perfect te maken voor een heel betaalbare prijs.

Groetjes dicky
Maarten 18 mei 2016 19:59 | Maarssen
Renny, heeft samen met zijn rechterhand mijn plaatsje achter mijn huis bestraat. Dit gebeurde net tijdens 2 pittige warme dagen, het resultaat heeft hier echter niet onder geleden. Ook legde hij prima uit hoe de indeling het best tot zijn recht zou komen, en hij heeft gelijk gehad hij is dan ook de echte vakman die iedereen zich wenst.
Ik wil, en zal hem zeker aanbevelen. :notworthy:
Sandra 13 februari 2016 09:45 | Utrecht
Renny heeft bij ons 60x60 tegels gelegd. Een zware klus, maar het was zo gedaan. Renny maakt goede afspraken, is enthousiast en perfectionistisch. Hij levert goed werk voor een aantrekkelijke prijs.
Bedankt Renny!
Bart en Betty van Zijl 08 juli 2015 11:21 | De bilt email
Een week geleden was onze achtertuin een oerwoud en vol rot hout. Daar Kwam Super Renny....... Als een speer was onze tuin afgegraven en voorzien van een strakke bodem. waarin hij en z,n maatje al in een even moordend tempo in de brandende zon een superstrakke tegelvloer incl bloembakken aanlegde.Wij Zijn SUPER tevreden. wat een Vakman!! en Dat allemaal tegen een zeer vriendelijke prijs. ECHT een aanrader! Thnkx Renny !
Kees en Debby 15 juni 2015 08:21 | Nieuwegein
Ongeveer 4 weken geleden heeft Renny onze achtertuin gedaan! Het is heel erg mooi geworden! Na een paar weken is Renny nog even teruggekomen om een aantal tegels nog even goed aan te tikken! Super service Renny!
Wij zijn erg blij met onze tuin! Bedankt jongens jullie hebben goed werk afgeleverd!!!
Kees en Debby
Liza 23 maart 2015 10:36 | Utrecht
Vorige week heeft Renny mijn voor- en achtertuin volledig opnieuw bestraat, geƫgaliseerd en nieuw gras aangebracht. Het eindresultaat is prachtig!
Het was geen eenvoudige klus, er moesten veel oude boomstronken en wortels verwijderd worden, en er moest een groot aantal bestaande bomen en planten behouden worden, waarmee rekening gehouden moest worden bij het uitgraven en bestraten.
De bestrating bestaat uit tegels en waalse stenen van verschillende afmetingen, en het leggen hiervan in een mooi design voor de verschillende terrassen en het pad, was nog een heel gepuzzel.
Renny doet veel voorstellen en denkt mee over het gevraagde eindresultaat. Het is een echte vakman en hij wil dat je als klant tevreden bent. Omdat hij perfectionistisch is en zelf ook geniet van een mooi resultaat, zul je zeker tevreden zijn met het geleverde werk.
Er wordt hard doorgewerkt en alle afspraken worden nagekomen, omdat er vooraf goede prijsafspraken gemaakt worden, weet je als klant precies waar je aan toe bent, ook heel prettig!
Daarnaast was het ook nog gezellig om Renny en Ali over de vloer te hebben, tussen het harde werken door, is er tijd voor een praatje en overleg en alles wordt keurig opgeruimd.
Het is een schitterende tuin geworden, en ik zou in de toekomst zeker weer een beroep op Renny doen! Een aanrader!
Inloggen Powered by ESVUB