Gastenboek

In ons gastenboek leest u wat anderen over ons en het door ons geleverde werk zeggen.

Bent u zelf tevreden met de door ons geleverde sierbestrating of andere werkzaamheden in uw tuin zoals het gedane grondwerk, de geplaatste schuttingen of de gehele tuinaanleg, laat dan hier uw bericht voor ons en de lezers achter.

Rudiën Mijnals 31 juli 2020 11:38 | Utrecht
Renny en zijn mannen hebben uitmuntend werk verricht.

Nog geen week geleden was onze tuin een jungle van onkruid, maar nu hebben wij een prachtige tuin.
Renny werkt ontzettend hard, snel, denkt mee en komt afspraken na.

Ik zou hem aan iedereen aanbevelen. Wat een topper!
Nico en Ellen Meerveld 12 april 2020 15:34 | Culemborg
Onze tuin totaal laten renoveren door Renny en Mohammed, wat zijn we hier blij mee. Met passie voor zijn werk gingen ze aan de slag en met een eindresultaat waar wij heel blij mee zijn. Het zijn harde werkers, geven je ook een goed advies om het eventueel net even iets anders te doen. In 5 dagen tijd onze tuin van 60m2 omgetoverd tot een mooie plek om te relaxen... Renny en Mohammed wij zijn jullie dankbaar voor wat jullie voor ons gerealiseerd hebben. Groet Nico en Ellen Meerveld
Annemieke en Vincent 05 december 2019 14:14 | Soesterberg
Renny en Mohammed hebben fantastisch werk verricht! Een echte aanrader om uw tuin vakkundig te laten bestraten!!
Ze komen hun afspraken na, zijn betrouwbaar, leveren heel goed werk, werken heel secuur en bovenal zijn het heel aardige mensen die hun vak heel goed verstaan!!
Ze hebben onze voor-en achtertuin omgetoverd tot een prachtige tuin, top gedaan!!
Violet 04 juli 2019 22:18
Renny is een echte vakman. Hij denkt met je mee en respecteert tegelijkertijd je wensen als klant. Hij komt zijn afspraken na, is betrouwbaar, werkt netjes en snel en doet net dat beetje extra. Ik ben heel blij met hoe mijn tuin is geworden. Ik kan er eindelijk optimaal van genieten.
Astrid Koopman 19 april 2019 19:54 | Nieuwegein
Renny ik ben heel erg blij met wat jullie gemaakt hebben van de tuin van mijn dochter! Helemaal super! Ondanks dat het tegenviel heb je doorgezet, ideeen verwezenlijkt en haar heel erg blij gemaakt. Complimenten!
Nora Kuiper 19 april 2019 19:12 | Nieuwegein
Ik ben Renny zeer dankbaar voor wat hij van mijn tuin heeft gemaakt de afgelopen dagen. Ik had mij geen betere hovenier kunnen wensen. Oprecht! Met een beperkt budget weet hij alsnog van niets iets moois te maken. Het was een hele uitdaging maar niets is hem te veel. De enthousiasme waarmee Renny zijn werk doet is zeer te prijzen. Denkt met je mee, adviseert goed en is eerlijk. Jarenlange ervaring is duidelijk aanwezig. Topper! Dank je wel Renny. Ik ben je dankbaar
Dicky wildeman 20 juni 2017 12:39 | Utrecht
Hallo
Renny en mohamed hebben snel en vakkundig een rimboe omgetoverd in een perfecte tuin. Ik ben 100% tevreden en dan te bedenkel hoe warm het de afgelopen dagen os geweest en toch gingen ze stug door. Jongens jullie hebben geweldig werk afgeleverd en ik ga lekker van de zomer genieten in mijn achtertuin. Renny bedankt voor je werk en geweldige ideeën om mijn tuin perfect te maken voor een heel betaalbare prijs.

Groetjes dicky
Maarten 18 mei 2016 19:59 | Maarssen
Renny, heeft samen met zijn rechterhand mijn plaatsje achter mijn huis bestraat. Dit gebeurde net tijdens 2 pittige warme dagen, het resultaat heeft hier echter niet onder geleden. Ook legde hij prima uit hoe de indeling het best tot zijn recht zou komen, en hij heeft gelijk gehad hij is dan ook de echte vakman die iedereen zich wenst.
Ik wil, en zal hem zeker aanbevelen. :notworthy:
Sandra 13 februari 2016 09:45 | Utrecht
Renny heeft bij ons 60x60 tegels gelegd. Een zware klus, maar het was zo gedaan. Renny maakt goede afspraken, is enthousiast en perfectionistisch. Hij levert goed werk voor een aantrekkelijke prijs.
Bedankt Renny!
Bart en Betty van Zijl 08 juli 2015 11:21 | De bilt email
Een week geleden was onze achtertuin een oerwoud en vol rot hout. Daar Kwam Super Renny....... Als een speer was onze tuin afgegraven en voorzien van een strakke bodem. waarin hij en z,n maatje al in een even moordend tempo in de brandende zon een superstrakke tegelvloer incl bloembakken aanlegde.Wij Zijn SUPER tevreden. wat een Vakman!! en Dat allemaal tegen een zeer vriendelijke prijs. ECHT een aanrader! Thnkx Renny !
Inloggen Powered by ESVUB